Hos Mobildiskotek Flashback har vi over sommeren arbejdet hårdt på af få vores nye hjemmeside klar, vi syntes selv resultatet er blevet ret godt og glæder os nu over at kunne præsentere den for jer.

Hvad enten du besøger os via computer, tablet eller mobiltelefon, så håber vi, at du kan lide, hvad du ser. Det har været et meget væsentligt kriterium for udviklingen hjemmeside, at den skal fungere godt på alle platforme. Derudover har vi haft fokus på at gøre siden enkel, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt, og finde de informationer, som du leder efter.

DET ER BLEVET MEGET NEMMERE AT KONTAKTE OS

Vi kan nu kontaktes igennem mange forskellige kanaler,  med den nye siden har vi prøvet at samle det hele, så nu kan du chatte med os via facebook messenger, sende en besked via kontaktformularen, give os et kald på telefonen eller sende en mail direkte til os.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Når du skal til at planlægge din fest, ved vi der hurtigt kan opstå en del spørgsmål i forhold til musikken, med vores ofte stille spørgsmål, har vi oprettet en klik-bar liste hvor man hurtigt kan få svar på mange af de spørgsmål.

NYHEDER FRA FLASHBACK

Endelig har vi oprettet en nyheds sektion, hvor vi løbende vil udgive nyheder omkring offentlige fester eller events som Mobildiskotek Flashback skal, eller har spillet til, lidt omkring nyt musik, nye tiltag, og meget mere…

ER DER NOGET DER MANGLER, IKKE FUNGERER GODT – ELLER HAR DU ANDEN FEEDBACK?

Er der indhold på hjemmesiden, der ikke fungerer, noget du har svært ved at finde eller mangler du svar på dine spørgsmål, så gør os den tjeneste at ringe eller skrive en besked til os, så vi kan få rettet op på det.