Nyheder fra Flashback

Flashback sørger for skøn julemusik og god stemning ved klokketårnet i Nakskov Den første gang du kan møde os bliver Black Friday, hvor vi selvfølgelig har et godt tilbud til byens lokale handlende. Samme dag bliver byens store juletræ på Axeltorv tændt, og dermed starter julesæsonen 2022.

Flashback er blevet booket til at underholde på Kramnitze Hornfiskefestival 2022 Udover vores DJ og lokale bands der sørger for masser af god musik fredag og lørdag. Vil du kunne smage lækre nyrøgede hornfisk, gå på opdagelse i kræmmer boderne og opleve havnestafetten.

Så må vi snart feste igen

Mobildiskotek Flashback Reklamevideo 2021

Vi er super glade for endelig at kunne præsentere Mobildiskotek Flashbacks nye hjemmeside. Den er designet med brugeroplevelsen i fokus og er optimeret til alle enheder. Det betyder, at du nemt kan finde, hvad du leder efter, uanset om du bruger en computer, tablet eller smartphone. Desuden har vi gjort det lettere for dig at kontakte os via forskellige kanaler, som Facebook Messenger og e-mail. Vi har også tilføjet en sektion med ofte stillede spørgsmål og de seneste nyheder, så du altid er opdateret. Har du nogen ideer til forbedringer? Vi vil meget gerne høre fra dig!